Як зараз виглядає 45-річний друг Андрія Данилка Ель Кравчук: співак відростив довгий хвіст та допомагає дітям

Ель Кравчук разом із Соломією Вітвіцькою та Святославом Вакарчуком відвідав дитячу лікарню "Охмадит", де зірки поспілкувалися з малюками та заспівали для них.

24 лютого – день, який назавжди змінив життя українців. Зранку судня держава розпочала повномасштабне вторгнення у різні населені пункти нашої держави, тож відчайдушні чоловіки та жінки стали на захист незалежності та свободи України. Окрім того, активна робота ведеться і в тилу – кожен допомагає тим, що в його силах. Хтось волонтерить, хтось підтримує бізнес та допомагає фінансово, хтось розповсюджує важливу інформацію.

У кожній із цих сфер працюють і представники українського шоу-бізнесу, більшість з яких також знайшли свою справу та допомагають мирному населенню та захисникам нашої Батьківщини. А тих, хто просто відмовчується, їхні фанати та колеги починають масово бойкотувати та критикувати.

Соломія Вітвіцька стала допомагати захисникам України

У своєму особистому блозі ведуча Телевізійної служби новин Соломія Вітвіцька щодня звітує перед підписниками щодо своєї волонтерської діяльності. Так теледіва показала, як вона разом зі співаками Святославом Вакарчуком та Елем Кравчуком відвідала київську дитячу лікарню Охмадит, де вони влаштували благодійний концерт, аби підняти моральних дух медиків та їхніх пацієнтів.

“Традиційно в п’ятницю ми в Охмадиті! І це такі щирі емоції та миті, які нас на трошки переносять в мирне життя!” – розповіла Вітвіцька.

Її прихильників, окрім того, зацікавив новий образ співака Еля Кравчука. Артист, який був справжньої зіркою 90-х та початку нульових в Україні, з’явився у кадрі у білосніжному костюмі з широкими брюками, а на його голові красувався пишний довгий хвіст. У такому стилі не всі фанати змогти впізнати виконавця, однак його добра душа викликала лише позитивні емоції у користувачів мережі.

Ель Кравчук змінив образ
Ель Кравчук змінив образ

Схожі статті