Донька Віри Алентової Юлія Меньшова перервала мовчання і заявила, що соромно бути руським: “Почуття провини”

Відома російська акторка Юлія Меньшова, донька артистів Віри Алентової і Володимира Меньшова, перервала мовчання та публічно висловила свою позицію.

У світлі нещодавніх подій на політичній арені, своє істинне обличчя показали багато російських та українських зірок. Поки фанати Ані Лорак чекали від неї, як від корінної чернівчанки, підтримки, співачка прийняла мовчазну позицію та навіть видалила власну сторінку в Інстаграмі.

Неприємно здивувала українців і телеведуча Регіна Тодоренко, яка продовжує мовчати та виправдовує це розбіжностями в поглядах з чоловіком Владом Топаловим — мовляв, це заради збереження шлюбу.

А от Віра Брежнєва і Світлана Лобода, котрі жили і працювали в росії, публічно показали свою громадянську позицію і щосили допомагають Батьківщині з-за кордону.

Володимир Меньшов з родиною
Юлія Меньшова перервала мовчання і заявила, що соромно бути руським

Є також російські знаменитості, які попри переслідування почали висловлюватися проти діючої влади — Максим Галкін, Чулпан Хаматова, Оксимірон, Леонід Агутін і Анжеліка Варум та інші. Галкін з Аллою Пугачової взагалі виїхав з рф у Ізраїль, як подейкують — на постійне місце проживання. Але не всі їхні знайомі і колеги поділяють таку позицію.

Ось, наприклад, Юлія Меньшова запевняє, що про втечу з країни навіть не думала, бо щиро любить росію. Проте в даній ситуації акторка переосмислила своє ставлення до колег, що перетнули кордони:

“У інтелігенції є непереборне почуття провини. Сьогодні воно актуалізувалося і виражено в пекельному формулюванні “соромно бути руським”. Мені не соромно бути руською!”, – заявила знаменитість в інтерв’ю з Артемієм Лєбєдєвим.

Схожі статті