Леся Нікітюк поділилася секретом, як випадок із дитиною на заправці вплинув на її моральний дух та мотивацію діяти

Після подій, що сталися в Україні починаючи з 24 лютого 2022 року, багато хто розгубився і не знав, що далі робити. Потрібен був час, щоб прийняти для себе рішення, як жити в цих умовах

У цей скрутний час для всіх українців дуже складно зберігати твердість духу та мотивацію продовжувати працювати. Деяким людям треба перебудуватись після подій 24 лютого 2022 року.
Леся Нікітюк стала волонтером одразу після 22 лютого, проте вона не одразу відчула силу та стала такою мотивованою. Нещодавно Леся Нікітюк розповіла, що сталося, що вона перебудувала себе. Спочатку Леся Нікітюк розгубилася і не знала, що робити, як допомогти собі та Україні. Вона дуже багато плакала, її думки плуталися і найголовніше вона була психічно неврівноваженою.

Леся Нікітюк взяла на руки немовля з прихистку, у якому волонтерить
Леся Нікітюк як ніколи почувається сильною і знає, як продовжувати вести інформаційне протистояння з рашистами

Як згадує Леся Нікітюк, вона стояла на заправці, і обличчя у неї було все в сльозах. До неї підійшла сім’я і попросила, щоб вона сфотографувалася з їхнім малюком. Спершу Леся Нікітюк думала відмовитись, проте їй сказали, що якщо вона плаче, то що робити іншим людям. З цього моменту Леся Нікітюк прийняла для себе рішення – вона підійматиме моральний та бойовий дух українців. Зараз Леся Нікітюк як ніколи почувається сильною і знає, як продовжувати вести інформаційне протистояння з рашистами. Для Лесі Нікітюк має велике значення, що поряд її сім’я. Також її надихає, як ЗСУ, тероборона та прості українці протистоять рашистам. Додаткову мотивацію Лесі Нікітюк дають переселенці, з якими вона щодня спілкується. Усі переселенці, з якими Леся Нікітюк розмовляла, казали, що вони обов’язково повернуться до себе додому.
Леся Нікітюк також додала, що жодної краплі не сумнівається в перемозі української армії над російськими окупантами.

Схожі статті