“Була дуже вагома причина”: 42-річна Маша Єфросініна пояснила, чому виїхала з дітьми, але без чоловіка за кордон

Відома українська телеведуча Маша Єфросініна дала нове інтерв'ю в нинішніх умовах та пояснила, чому виїхала за межі Україні зі своїми дітьми, але без чоловіка.

Життя кожного українця розділилося на до та після з 24 лютого 2022 року.

Не стали виключенням і зірки шоу-бізнесу, які так само як і звичайні люди вимушені покидати свої домівки заради більш безпечного місця перебування.

Як не дивно, але з самого початку багато знаменитостей залишалися в Україні, та зрештою деякі з них все ж таки виїхали.

Наприклад, телеведуча Маша Єфросініна, яка вирішила перетнути кордон разом з двома дітьми — 18-річною донькою Наною і 7-річним сином Олександром. Голова зіркового сімейства Тимур Хромаєв при цьому залишився в Києві.

Родина Маші Єфросиніної
Маша Єфросініна пояснила, чому виїхала з дітьми, але без чоловіка за кордон

В інтерв’ю для YouTube-каналу “Люкс ФМ” зі Славою Дьоміним Єфросініна пояснила своє рішення:

“Я вивезла дітей, тому що в мене вже не було сил дивитися на їхні страждання. Я не описуватиму, але була дуже вагома причина позбавити дітей від цього страждання”.

Маша зауважила, що одному з її спадкоємців вже потрібна допомога спеціаліста, та уточнила, що на увазі має сина.

Нагадаємо, з самого початку Єфросініна разом з дітьми перебралася на Захід України, зайнялася волонтерською діяльністю та допомагала переселенцям у Львові.

Додому в Київ телеведуча наразі повертатися не збирається, хоч і її чоловік, український бізнесмен Тимур Хромаєв, знаходиться там.

Маша Єфросиніна волонтерить у Львові
Маша Єфросініна пояснила, чому виїхала з дітьми, але без чоловіка за кордон

Також знаменитість зізналася, що більше не спілкується зі своїми родичами з Керчі, бо ті жодного разу за увесь цей час не написали і не подзвонили їй дізнатися, як у неї справи, враховуючи нинішню ситуацію.

Схожі статті