Старша донька екс-президента України Віталіна Ющенко відвезла дітей до Європи: “Сіли втрьох у машину та поїхали”

Кожна мати турбується про своїх дітей. Також і Віталіна Ющенко ніяк не могла вирішити, де продовжити вчитися синові. Особливо якщо враховувати ситуацію, що склалася в Україні

Події в Україні, що відбулися після 24 лютого 2022 року, поламали плани багатьох людей. Людям довелося коригувати свої плани та переосмислювати цінності у житті. Це торкнулося і Віталіни Ющенко, старшої доньки екс-президента України Віктора Ющенка. Після 24 лютого вона із дітьми залишалася вдома. Спільно з волонтерською організацією Ukraine Alive 2022, Віталіна Ющенко надавала допомогу Києву. Діти також допомагали їй у всьому і всі разом вони молилися за тих людей, які не змогли виїхати в безпечне місце. Коли у Києві трохи заспокоїлось, то Віталіна Ющенко почала думати, де вчитися далі синові. Він хотів зробити КІМО. Їхні друзі з Канади запропонували, щоб син прилетів у Торонто і навчався там. Віталіна Ющенко ухвалила їхню пропозицію. Як написала Віталіна Ющенко: “Сіли втрьох у машину та поїхали”, поїхали до Європи.

Віталіна Ющенко із сином Віктором та донькою Андріаною

Приїхали вони у Відень. Таким чином вони відправили Віктора до Торонто. Син уже там. Його зустріли їхні друзі. Віталіна Ющенко вдячна рідним людям за допомогу та підтримку у ці важкі для кожної української сім’ї дні.
Сама Віталіна Ющенко вирішила не залишатися в Європі та вже повертаються в Україну автомашиною. Надалі вони займатимуться волонтерською діяльністю та допомагатимуть наближати перемогу України над рашистами. А в тому, що перемога буде і незабаром, ніхто не сумнівається. Адже якщо кожен на своєму місці допомагатиме своїй Батьківщині, то такий народ не перемогти.
Для інформації: у Віталіни Ющенко троє дітей – Віктор, Андріана та Домініка.

Схожі статті