Як виглядає свекруха Тіни Кароль: стосунки з мамою покійного чоловіка Огіра одразу охололи після його смерті

Відома українська артистка Тіна Кароль була заміжня лише раз. Після смерті єдиного чоловіка Євгена поп-діва так і не змогла знайти своє щастя.

Відома українська артистка Тіна Кароль знайшла своє щастя разом зі своїм продюсером — Євгеном Огіром. Пара швидко одружилася, а через невеличкий проміжок часу поп-діва повідомила, що вона вагітна. Не встиг продюсер насолодитися щастям мати сім’ю, як дізнався про те, що в нього рак підшлункової залози.

Події розгорталися швидко, Кароль намагалася завжди знаходитися разом з коханим, але співачка часто перебувала у гастролях, займалася будівництвом їхнього спільного будинку та вихованням маленького Вені.

Як виглядає свекруха Тіни Кароль

Тіна завжди була не багатослівною у всьому тому, що стосується її родини. Особливо до смерті Євгена. Як відомо, в неї були не надто теплі стосунки зі своєю свекрухою, а після смерті коханого чоловіка, взаємини спочатку значно потеплішали, а потім їхні життєві шляхи майже повністю розійшлися.

У 2014 році журналісти підстерегли літню маму Євгена біля його пам’ятника. Раїса Петрівна не схотіла багато говорити. Була там вона сама, принесла сину та чоловіку, який полишив світ вслід за дитиною, скромні гвоздики. Тіни з нею не було. Співачка приїхала у супроводі брата після свекрухи.

Також не варто забувати, що Веніамін Огір є онуком свекрухи Тіни, а це значить, що коли він був маленький співачка таки підтримувала зв’язок з жінкою. Кароль розповідала, що тоді в неї були теплі стосунки з Раїсою.

Тіна Кароль і Євген Огір
Як виглядає свекруха Тіни Кароль

На відміну від своєї свахи, мати Євгена ніколи не воліла бути публічною людиною, тому інформації про неї в мережі майже немає.

Схожі статті