“Сльози навертаються”: 39-річний Влад Яма згадав про родину, яку не бачив довгий час, і поділився спільним фото

Український хореограф Влад Яма поділився чутливим знімком своєї родини в особистому блозі. Шоумен зізнався, що надзвичайно сумує за рідними.

Влад Яма — відомий серед фанатів не лише як першокласний танцівник, а й як люблячий батько та сім’янин. Він практично щодня радував свою аудиторію знімками з сином та дружиною, а також обожнював розповідати про їхнє спільне дозвілля, відпочинок та просто звичайні сімейні будні.

Знайомі шанувальники Ями і з його батьками. Любов Миколаївна та Микола Петрович Ями проживають у Запоріжжі – рідному місті хореографа. Також танцівник має старшого брата, який працює юристом. Влад не раз зізнавався, що завжди мріяв, аби його власна сім’я була схожа на ту, яку він пам’ятає з дитинстві. А сам він хотів би стати для сина Леона таким же батьком, яким для нього був і є його власний тато.

Влад Яма з родиною
Влад Яма з родиною

Цього року зірка “Танцюють всі” і “Танців з зірками” відсвяткує вже восьму річницю шлюбу зі своєю колегою Ліліаною. Шоумен розповідав, що довго добивався серця красуню та все соромився підійти познайомитися, хоча не раз спостерігав за нею на спільних конкурсах.

У своєму особистому блозі хореограф поділився чуттєвим фото з мирного часу. На ньому він позує в колі найближчих людей – мами, тата, сина, дружини та племінником.

“Телефон викидає спогади, і сльози навертаються. 8 безтурботне вересня 2021 року. Острів Бірючий”, – написав Влад.

Влад Яма поділився архівним фото
Влад Яма поділився архівним фото

Відзначимо, що невідомо, де саме зараз перебуває Влад Яма разом із родиною. Від 24 лютого він не публікує особистих фото, а лише розповсюджує в блозі важливу інформацію про допомогу захисникам України, а також переселенцям з різних куточків країни.

Схожі статті