“Йшов і передумав”: Син Олі Цибульської від таємного чоловіка відмовився грати з дітьми через російську музику

Українська співачка Оля Цибульська показала, як вона гуляє разом із сином на дитячому майданчику. Зірка була вимушена поїхати із Києва разом із сином.

Співачка Оля Цибульська вже декілька років перебуває у щасливому шлюбі. В 2015-му вона подарувала коханому чоловіка сина, якого назвали Нестором. Однак ім’я свого обранця виконавиця не називає – жоден із її фанатів досі не знає, за кого вийшла заміж Оля, до того ж вона навіть не показує його обличчя.

Єдиний факт, який Цибульська розповіла про свого коханого – те, що вони знайомі ще зі школи. Зараз чоловік артистки має власний бізнес, проте який саме Оля також приховує. Через таку загадковість зірки, шанувальники її творчості час від часу “сватають” її зі співаком Михайлом Хомою, відомим під псевдонімом Dzidzio, йому ж приписують батьківство над Нестором. Проте сама виконавиця ображається на подібні домисли та говорить, що вони з Михайлом просто хороші друзі.

Оля Цибульська та Михайло Хома
Оля Цибульська та Михайло Хома

Зараз артистка знаходиться на Закарпатті. Сюди Цибульська виїхала разом із сином з Києва, де проживає з родиною та будує свою кар’єру. Проте після 24 лютого, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України, співачка була вимушена перебратися у більш безпечне місце заради свого сина.

“Ми три ночі провели у підземному паркінгу. І третьої ночі Нестор не зміг заснути, він ходив по стоянці серед людей, його трясло”, – розповідала Цибульська.

У своєму особистому блозі Цибульська поділилася моментом прогулянки з Нестором.  Вона розповіла, що її син відмовився гуляти на дитячому майданчику, коли почув, що на ньому грали російські пісні.

“Вийшли прогулятися. Нестор йшов на майданчик і передумав, бо там і дітей грає російська музика. У нас море класної української музики. Ставте дітям своє”, – закликала Цибульська.

Син Олі Цибульської відмовився грати з дітьми
Син Олі Цибульської відмовився грати з дітьми
spot_img

Схожі статті