32-річний Андрій Задворний показав, що лишилося від будинку Холостячки Огнєвіч у Забуччі: “Просто подивіться”

Андрій Задворний сьогодні - резервіст, але вдома, склавши руки, час не проводить. Нині навідався популярний чоловік у Забуччя, яке лише зараз приходить до нормального життя.

Сьогодні кожне місто і село Київської області – герой, адже допомогло утримати столицю. Буча та Ірпінь виявилися форпостом на шляху до головної цілі. За свій відчайдушний опір і постраждали. Нині вони приймають гуманітарну допомогу та ледь-ледь починають відбудовуватися.

Провідав нещодавно ті краї і фіналіст проєкту “Холостячка” Андрій Задворний. Чоловіку випало побачити легендарний будинок, де проводилися зйомки. Як виявилося, дім, де жили “наречені” уцілів, а ось котедж, де чепурилася Злата Огнєвіч на побачення – ні. Лишилася буквально груда каміння та деревини.

32-річний Андрій Задворний показав, що лишилося від будинку Холостячки Огнєвіч у Забуччі

“Дім, де були зйомки вцілів, але Холостячки… Просто подивіться. Коїться ось так”, – коментує Андрій.

Чим насправді займається зараз Андрій Задворний?

Бувши інфлюенсером до 24 лютого, Андрій вів типову блогерську діяльність: висвітлював популярні теми, спілкувався з прихильниками стостовно власного життя, родини, стосунків із Златою. Втім, життя змінилося. Ось так прокоментував свою буденщину чоловік:

“Поки я в резерві Територіальної оборони, ми не сидимо склавши руки, а робимо тут і зараз те що можемо. Почати допомагати легко – просто спитай у того, кому може бути потрібно щось: у старенької сусідки… сходи у адміністрацію, знайди найближчих волонтерів, навіть родичі та знайомі можуть зараз потребувати саме твоєї уваги! Не чекай, що тобі хтось дасть завдання – вигадай його собі сам. Бери і роби”

 

Схожі статті