Мер Львова Садовий розкрив секрет, де знаходиться його сім’я: “Кожен приймає рішення, які вважає за потрібне”

Як вчинити, коли потрібно захистити свою сім'ю, що робити в цій непростій ситуації, в якій Україна опинилася після подій 24 лютого 2022 року?

Після 24 лютого 2022 року більшість людей в Україні довелося вимушено покинути свої будинки. Люди намагалися виїхати у безпечні місця на захід України чи до Європи, якомога далі від бойових дій. Для багатьох було непросте рішення, тому що залишати свій будинок, своє майно дуже важко морально і фінансово. А невідомість на новому місці багатьох людей лякає. Проте найголовніше – це залишитися живим і тому люди виїжджали. Для мера Львова Андрія Садового, ухвалити рішення, що робити з сім’єю, було непросто.

Андрій Садовий: “Дружина зі мною, малі вчаться. Кожен приймає рішення, які вважає за потрібне.”

Він хотів порадитися зі своєю дружиною, але тільки про це заговорив, то отримав однозначну відповідь: дружина нікуди не поїде і залишиться в Україні. Це непросте та патріотичне рішення Андрій Садовий схвалив. Після подій, що відбулися в Україні після 24 лютого 2022 року, Андрій Садовий бачив, що відбувається в нашій країні та скільки переселенців зокрема прибувають до Львова. Коли йому поставили питання, де зараз його дружина і п’ятеро дітей Андрій Садовий відповів: “Дружина зі мною, малі вчаться. Кожен приймає рішення, які вважає за потрібне.” Також Андрій Садовий повідомив, що його діти продовжують навчатись у Львові. Для інформації: Андрій Садовий одружився 2001 року. Його жінка за фахом – мистецтвознавець. У них п’ять синів: Іван-Павло, Тадей-Лука, Михайло, Йосип та Антоній. В Україні таких патріотично налаштованих людей як сім’я мера Андрія Садового більшість. З таким народом ми переможемо і проженемо орків із нашої землі. Після чого відбудуємо наші міста та села. Ніхто в Україні не має сумнівів у перемозі. слава Україні

Схожі статті