Сестра Наташі Корольової підтримала українських дітей, поки зірка мовчить: смілива Руся написала щемливу пісню

Відома в минулому українська співачка Руся, сестра Наташі Корольової, не мовчить на відміну від зіркової родички та пише пісні для дітей з України.

Ірина Осауленко, саме так насправді звуть Русю, в дев’яності збирала повні стадіони, а кількість її фанатів зростала з кожним днем, допоки несподівано для публіки співачка одночасно не покинула країну, а разом з нею і естраду.

Співочу кар’єру старша сестра Наташі Корольової закінчила через сімейні проблеми. Коли популярність Русі злетіла до небес, у неї народився син з важкою формою ДЦП.

Хлопчик не міг ходити і розмовляти, тож подружжя робило від себе все можливе, щоб заробити кошти для лікування дитини за кордоном. Пара провела на заробітках 10 років у Канаді, однак це не допомогло.

До України Ірина не стала повертатися, щоб не залишати свою маму Людмилу Поривай одну в далекій Америці — жінка щойно поховала чоловіка, батька сестер-виконавиць.

Корольова на той момент успішно підкорювала естраду росії, тож на підтримку матері вирушила саме Руся.

Людмила Поривай, Наташа Корольова і Руся
Сестра Наташі Корольової підтримала українських дітей, поки зірка мовчить

Незабаром Осауленко народила другу дитину, теж хлопчика, проте і тоді шансів відновити музичну кар’єру не було — у сина зірки дев’яностих аутизм.

Тим не менш, зараз, коли рідній Україні так потрібна підтримка, Руся не мовчить, на відміну від її родички Наташі.

Так, з самого початку Ірина активно висвітлює події на Батьківщині в соціальних мережах, а цього разу вона випустила першу за довгий час пісню, яку присвятила українським дітям.

Автором став чоловік співачки Костянтин Осауленко. Саме він і раніше писав для дружини матеріал.

Схожі статті