41-річна Тоня Матвієнко відзначає День народження на самоті та без урочистостей: вбралася у чорне (ВІДЕО)

Неймовірна співачка Тоня Матвієнко сьогодні - іменинниця. Артистка показала, що свято доводиться зустрічати дуже скромно навіть за мірками нинішніх часів.

Життя Тоні Матвієнко, як і в усіх українців розділилося на “до” і “після”. Втім, навіть у таку чорну, як зараз, годину, вона не втрачає духу, ділиться новинами, а головне навіть знайшла час на невеличке свято. Сьогодні, 12 квітня, вона – іменинниця. Відзначає День народження скромно. Навіть лишилася у чорній сукенці, а пишними подарунками не хизується.

“Бажаю тільки одного: закінчення війни та перемоги Україні!
З днем народження мене”, – написала Антоніна.

Зірка дуже близько до серця сприймає нинішні події. Вона читає вірші на підтримку Батьківщини та не приховує емоцій у більш напружені дні.

Цікаво, що окрім загального потрясіння на долю співачки випала прямо перед святом ще один стрес. У ЗМІ проскочила інформація про те, що зірка розлучилася з Арсеном Мірзояном. Про це розповів стендапер Микола Зирянов у розмові з артисткою Jerry Heil. Молода зірка засмутилася, що дізналася про це останньою.

Втім, Матвієнко не змовчала. Артистка прокоментувала особисто чутки та заперечила розлучення. Вона заявила, що зараз такий час, коли не до розривів стосунків.

Нагадаємо, що цього року подружжя Тоні та Арсена буде святкувати дерев’яне весілля, тобто 5-ту річницю шлюбу. У пари є маленька донечка Ніна, яка успадкувала ім’я легендарної співачки-бабусі. Побажаємо ж миру та злагоди цій знаменитій родині, а Антоніні – многая літа!

Схожі статті