Валерій Меладзе повернувся до сім’ї заради маленької доньки, але Джанабаєва не повернула обручку на палець

Відомий російський виконавець Валерій Меладзе засвітився разом зі своєю дружиною Альбіною Джанабаєвою в день народження доньки. Усі деталі в статті.

Не так давно російським шоу-бізнесом пронеслися чутки про те, що Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва розлучаються. Причиною став раптовий від’їзд співака після того, як він засудив дії росії на території України. Подейкували, що він поїхав за кордон заради своєї безпеки.

Однак Альбіна шокувала шанувальників тим, що раптово зняла обручку з безіменного пальця. Саме це і трактували, як ознаку того, що зірковому шлюбу прийшов кінець.

Валерій Меладзе повернувся до сім’ї заради маленької доньки

Пара ніяк не коментувала чутки. Тим паче, що Валерій та Альбіна звикли до прикутої уваги преси до них, а також різних міфів, які ходять навколо їхніх імен.

Тим паче, Валерій Шотайович особисто приїхав додому до Москви, щоб навідати свою донечку Агату, який 12 квітня виповнився рівно рік. У кадрі подружжя постало у знайомому для усіх образі: батьки знову з величезними синцями під очима та в незірковому одязі.

Варто відмітити, що це шоста дитина артиста. У шлюбі з Альбіною він також виховує двох синів.

Його колишня дружина Ірина розповідала, що до останнього не знала про наявність у виконавця коханки, і була вражена новиною про те, що Валерій Шотайович жив на дві сім’ї і навіть ростив позашлюбного сина. Доньки знаменитості принципово не спілкуються з Альбіною, тримаючи у серці величезну образу на коханку батька. Чи приходять дівчата поспілкуватися з маленькою Агатою достовірно невідомо. Однак дівчинка дуже швидко росте. Це можна легко помітити на фото, на якому Альбіна тримає підрослу красуню.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.