31-річна Світлана Тарабарова раптово опинилася на лікарняному ліжку під крапельницею: “Люди, бережіть себе”

Світлана Тарабарова опинилися на лікарняному ліжку, через що була вимушена перенести декілька волонтерських концертів. Що сталося зі співачкою - читайте далі.

Від початку повномасштабного вторгнення росіян на територію України, увесь наш народ об’єднався задля спільної боротьби за свободу та незалежність. Не залишилися осторонь своїх співгромадян і представники творчих професій та зірки шоу-бізнесу, які також проміняли сцену та знімальні майданчики на пости в територіальних оборонах і волонтерські штаби.

Співаки та музиканти також об’єднуються задля благодійних концертів для захисників України або мирного населення, яке було вимушене покинути рідні домівки у гарячих точках. Співає на волонтерських виступах і артистка Світлана Тарабарова. Однак через стан здоров’я вона була вимушена перенести декілька концертів.

Світлана Тарабарова
Світлана Тарабарова опинилася в лікарні

Зірка показала у своєму особистому блозі, що зараз знаходиться у лікарні в Івано-Франківську, наразі співачка знаходиться під крапельницею.

“Певно звучить банально, але, Люди, бережіть себе! Де б ви не були, та що б не робили – пам’ятайте, що резерви організму хоч і великі, але ж не безкрайні. Або тіло знайде спосіб нагадати вам про те… І хоч довелося перенести кілька волонтерських виступів, ми обов’язково зустрінемося з усіма, хто чекав”, – написала артистка.

Світлана не пояснила, що саме сталося з нею та чому вона була вимушена звернутися до лікарів. Однак прихильники та колеги Тарабарової підтримали її та побажали якомога скорішого одужання та повернення до концертної діяльності:

  • “О, Боже! Дорогенька, тримайся! І одужуй скоріше”;
  • “Обіймаю” наші рецептори зараз притуплені…. ми навіть не відчуваємо вчасно коли болить…. Бережи себе”;
  • “Одужуй, Сонце! І тепер бережи себе особливо пильно!!”, – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті