Олексій Дурнєв прокоментував свої стосунки з Астаф’євою і зізнався в почуттях: “Люблю коли у жінки…”

Стосунки відомого українського блогера Олексія Дурнєва та Даші Астаф'євої завжди були особливими. Чому їх підозрюють у романі, дізнайтеся в нашій статті.

Стосунки знаменитого українського блогера Олексія Дурнєва та всесвітньо відомої моделі Даші Астаф’євої завжди здавалися аудиторії дещо підозрілими. На той період часу, коли Даша перебувала у стосунках, чутки розповзалися неохоче, але щойно вона стала вільною, як фанати почали сватати її до блогера.

Олексій Дурнєв прокоментував свої стосунки з Дашею Астаф’євою

Олексій Дурнєв прокоментував свої стосунки з Астаф’євою

Нещодавно Олексій прокоментував свої стосунки з Астаф’євою та розповів про імовірність роману між ними. Так, знаменитість зазначив, що в них дуже теплі відносини, які дуже відрізняються від взаємин з усіма іншими жінками. І це насправді так, адже за їхньою взаємодією можна спостерігати вічно.

Варто відзначити, що до Даші Олексій завжди набагато ніжніший, утримується від саркастичних жартів та ніколи її не ображає. Втім виявилося, що нічого, крім дружби між ними немає. Дурнєв просто має особливе ставлення до Астаф’євої, цінуючи її вроду, харизму та природні дані.

“Даша дуже вродлива дівчина. Я не знаю, знаєте ви чи ні, але я люблю, коли у дівчини великі гру*и. У Даші великі гру*и”, – сказав Дурнєв журналістам.

Нагадуємо, що красуня Даша на даний момент покинула свій звичайний уклад життя і кожного дня чистить картоплю для звичайних українців, щоб якось допомогти Україні у такий непростий час. Зірка не скаржиться на важку роботу і навпаки говорить, що їй приємно зробити свій внесок. Тим часом Олексій сильно хвилюється за рідних, які залишилися в місті Маріуполь.

Схожі статті