Після розриву з Андрієм Задворним Злата Огнєвіч зізналася, до кого і навіщо поїхала в США: “Народити дитину”

Відома українська співачка Злата Огнєвіч вперше розповіла, до кого та з якою метою поїхала до Сполучених Штатів Америки. Усі деталі в статті.

Декілька тижнів тому стало відомо, що екс-холостячка Злата Огнєвіч покидає Україну рушає за океан до Сполучених Штатів. Зірка одразу ж підкреслила, що летить до Америки заради України, щоб зібрати гроші на благочинність.

Нещодавно журналісти “Зіркового шляху” взяли у знаменитості інтерв’ю, в якому вона вперше розповіла, хто саме запросив її виступити для американців. Виявляється, цю дівчину звуть Лана, і вона сама стала ініціатором цих заходів. Власне, Лана зустрічала Злату в Штатах.

Після розриву з Андрієм Задворним Злата Огнєвіч зізналася, до кого і навіщо поїхала в США

Злата Огнєвіч у розпал війни покинула Україну і підняла жовто-блакитний прапор в Нью-Йорку
Після розриву з Андрієм Задворним Злата Огнєвіч зізналася, до кого і навіщо поїхала в США

Також співачка під час інтерв’ю зізналася, що коли в Україні розгорнулися бойові дії, вона задумалася про те, що дуже хоче дитину. Мовляв, не встигла ні знайти собі коханого, ні стати матір’ю.

“Коли був перший тиждень війни і я була у Києві, я йшла вулицею вночі, якраз сирена знову вила, я просто розплакалася. Я іду плачу і кажу: я не встигла знайти собі чоловіка, я не встигла народити дітей. Зараз я кажу це з посмішкою, тому що вже в мене викликає це посмішку. Тоді я йшла реально плакала і думала: от я не встигла народити дитину”, – сказала виконавиця.

Злата не приховує, що дуже боялася помирати і раптово усвідомила, що зовсім не встигла пожити, як їй би того хотілося. І тим не менш, вона вирішила для себе, що залишатиметься Києві до кінця.

Варто відмітити, що її колишній Андрій Задворний також залишається в Україні та допомагає чим може.

Схожі статті