Чоловік Віри Брежнєвої Костянтин Меладзе закриває “ВІА Гру”? Все, що відомо про рішення продюсера

Більшість шоу-проєктів живуть недовго. Просто через те, що згасає інтерес шанувальників та ЗМІ. Проте, коли виконавці талановиті, то проєкт існуватиме довго

У цей непростий час представники шоубізнесу, особливо керівники різних проєктів, уважно аналізують як шанувальники дивляться та слухають їхні пісні та концерти. Деякі групи перестають існувати, інші продовжують успішно залучати аудиторію. Нещодавно у соцмережах з’явилася інформація про те, що Костянтин Меладзе нібито закриває багаторічний успішний проєкт гурту “ВІА Гра”.

Костянтин Меладзе
Костянтина Меладзе спростував розпуск гурту ВІА Гра

Всі шанувальники та засоби масової інформації чудово знають, що це найуспішніший проєкт. Тому інформація про закриття проєкту здивувала всіх. Костянтин Меладзе є відомим і талановитим продюсером. І незрозуміло, навіщо він вирішив розпустити групу ВІА Гра. Ніхто цьому не зміг повірити. У ЗМІ ходять чутки, що причиною розпуску групи ВІА Гра став слабкий і не дуже талановитий склад виконавців, а також відсутність хітів. Проте на радість шанувальників гурту ВІА Гра одразу після цієї інформації з’явився офіційний коментар представника самого продюсера Костянтина Меладзе. У цьому коментарі представник Костянтина Меладзе спростував розпуск гурту ВІА Гра. Виявляється, ніхто нікого не ліквідує. У них простим було заплановано реорганізацію юридичних осіб. Тобто просо закривається старе юридичне обличчя, яке називалося ТОВ Група ВІА Гра. Ця група продовжує працювати. А саме закриття компанії було пов’язане з новою юридичною особою, якій належатимуть усі товарні знаки вже з листопада 2022 року. Раніше Костянтин Меладзе вже інформував про те, що закриває проєкт, проте дівчата продовжують працювати.

Схожі статті