Ніна Матвієнко розповіла, де знаходяться її дочка Тоня і молодша онучка: сімейство розлучив день 24 лютого

Кожна мама любить і оберігає своїх дітей і особливо онуків та онучок. Усі бажають їм мирного неба, щастя та здоров'я, особливо в цей непростий час, який настав в Україні після 24 лютого 2022 року

Після того, що сталося 24 лютого 2022 року, багато людей по всій Україні роз’їхалися по різних безпечних місцях. Декому довелося виїхати до західної України, інші переїхали до Європи, Ізраїлю чи США. Їх не можна засуджувати, люди рятували сім і дітей. А чоловіки залишилися в Україні та вступили до лав ЗСУ, тероборони чи стали волонтерами. Кожна людина на своєму місці має наближати перемогу України. Представники шоубізнесу також не стоять осторонь і хто чим і як може, допомагають захисникам. Деяким зіркам довелося відправити своїх рідних у безпечне місце, якомога далі від бойових дій. Це правильно, кожен переживає за близьких, у тому числі дітей та онуків. Так Ніна Матвієнко розповіла, що коли почалися події 24 лютого 2022 року, її донька та онука була в Яремчі.

Ніна Матвієнко втрачає сім'ю
Ніна Матвієнко переживає за доньку так онучку

Однак після того, як шестирічна онука побувала у підвалі та почула звуки сирени, вона почала плакати. У неї тремтіли губки та пальчики. Тому її донька Тоня вирішила поїхати з донькою до Португалії до куми. У Португалії онука заспокоїлася і мати теж. Де знаходиться сама Ніна Матвієнко, вона не уточнила, хоча її шанувальники дійшли висновку, що співачка, напевно, перебуває в Україні. А в Україні ще багато сімей з дітьми перебувають у небезпечних місцях і чекають, коли зможуть їх покинути. Українці сподіваються лише на ЗСУ. Україна переможе. Слава Україні!

Схожі статті