39-річна Світлана Лобода неприємно вразила своїм справжнім зовнішнім виглядом: худа, без вій та густої шевелюри

Світлана Лободах, яка завжди виглядає на людях просто фантастично, нещодавно вразила фанатів правдою про свою справжню зовнішність. Усі деталі в нашій статті.

Відома російська співачка українського походження досі намагається довести своїм співвітчизникам, що вона підтримує Україну. Зірка демонструє, що вкладається у допомогу біженцям і матеріально, і морально. Однак поки що критика в адресу артистки не припиняється.

Варто відмітити, що зараз вона разом зі своєю родиною знаходиться на Мальті. Відомо, що у Світлани Лободи є чоловік. Його особистість вона досі не викрила.

Світлана Лобода показала себе і вразила поганим зовнішнім виглядом

Світлана Лобода показала себе і вразила поганим зовнішнім виглядом. Кадр взятий з особистого каналу зірки

Шанувальники артистки звикли, що вона завжди виглядає доглянуто та розкішно. Світлана не нехтує ні макіяжем, ні косметологічними процедурами, ні послугами салонів краси. Однак у непрості для України часи велика кількість знаменитостей відверто відмовляється доглядати за собою. До них приєдналася і Світлана, яка нещодавно опублікувала на особистому каналі в соціальній мережі Телеграм знімок себе під час йоги.

Шанувальники можуть помітити, що у співачки відсутні вії, не таке густе волосся, як зазвичай, а також повністю відсутній макіяж. Зірка дуже худа і має виснажений вигляд. Цілком імовірно, що на зовнішність знаменитості також повпливав сильний стрес.

Нагадуємо, що Світлана Лобода та Віра Брежнєва ледь не єдині українські зірки, які колись зрадив Батьківщину, але зараз намагаються усіма силами допомогти їй побороти зло. Хейт до зірок знижується, а це означає, що імовірно вони зможуть повернутися до України.

Схожі статті