60-річний Ігор Кондратюк показав, у що перетворився його розкішний маєток: “Прилетіло у наш дім” (ФОТО)

Сьогодні кожен українець переживає чорну годину. Дехто втратив дім, хтось полишив родину або лишився родича. На долю Ігоря Кондратюка випало також непросте випробування.

24 лютого змінило життя кожного українця. Ми багато втратили, але однозначно все відбудуємо. Сьогодні ніхто не застрахований від біди й Ігор Кондратюк поділився своєю бідою. Виявляється, знаменитому продюсеру ймовірно більше немає де жити з родиною.

Знаменитий чоловік розповів, що у його будинок потрапив снаряд. Чоловік у розпачі.

“Вчора сапери витягнули те, що прилетіло у наш дім 14 березня від росіян… (зараз російські модератори від Цукерберга знову забанять пост за такі слова???). Має назву 9М22У. Снаряд для “Градів”. Най згорять в пеклі всі, хто його випустив, їхні родичі, земляки і співгромадяни”, – написав Ігор Кондратюк.

Вчора сапери витягнули те, що прилетіло у наш дім 14 березня від росіян-вбивць (зараз російські модератори від…

Опубликовано Ігором Кондратюком Вторник, 12 апреля 2022 г.

Чоловік показав, яка здоровезна ракета прилетіла до його помешкання та вразив кадром, де видно, що великих красивих вікон вже немає.

Що думає Ігор Кондратюк про український шоу-бізнес на тлі сучасних подій?

Продюсер і телеведучий не приховував свого різко негативного ставлення до колишніх українських співачок Ані Лорак, Світлани Лободи. Поп-діви полишили Україну та поїхали в рф ще після подій 2014 року. Знаменитий чоловік вважає, що негідно було так поступати, адже зірки все ж таки не мають бути осторонь політики.

Нещодавно Ігор Кондратюк публічно обізвав Кароліну Куєк та Марув “ляльками без мізків”. За свої слова не вибачався, а самі співачки не стали реагувати на відверту образу від продюсера.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.