Слава Камінська звинуватила фанатів у наклепі: чоловік співачки зганьбився, а вона не може з цим змиритися

Колишній чоловік Слави Камінської Едгар знаходиться за кордоном, чим викликав бурхливу реакцію аудиторії на свою втечу. Усі деталі в нашій статті.

Декілька років тому відома українська виконавиця Слава Камінська розлучилася зі своїм чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським. Наприкінці лютого чоловік публічно говорив про те, що збирається залишатися на Батьківщині і поїде за кордон лише за надзвичайних умов.

Тим не менш, дуже скоро з’ясувалося, що Едгар опинився в Європі разом зі своєю родиною. Про це дізналися журналісти, які поширили статті, що розбурхали публіку.

Так, пліткують нібито Едгар не просто поїхав, забувши про те, що його руки неабияк потрібні в рідній країні, але і забрав із собою новітнє обладнання, що може допомогти іншим лікарям надати допомогу постраждалим.

Слава Камінська звинуватила фанатів у наклепі

Слава Камінська неодноразово намагалася донести до своїх підписників, що це неправда. Так, Едгар знаходиться за кордоном, але всіляко допомагає співвітчизникам, перераховує гроші волонтерам, а обладнання з собою не забирав. Тим паче, що виїхав він цілком законно.

Не витримавши нової хвилі критики, Слава опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram скріншоти, на яких помітно, що Камінський неодноразово перераховував крупні суми волонтерським організаціям та робить усе можливе, щоб допомогти українцям впоратися зі злом.

У дописі до публікації вона звинуватила тих фанатів, які поширювали інформацію про зраду Едгара, у наклепі. На це вона новажилася не одразу, адже Слава неодноразово намагалася обирати правильні вирази, щоб донести до шанувальників, що все не так, як вони собі уявляють.

Схожі статті