Леся Нікітюк взяла в долоню крихітну дитячу ручку та сколихнула мережу новиною: телеведуча стала мамою?

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк відвідала дитячий притулок та показала підписникам малюків, які не можуть залишити байдужим. Усі деталі в нашій статті.

Як відомо, Леся Нікітюк — одна з найзнаменитіших Холостячок в Україні. Про особисте життя зірки достовірно нічого невідомо, окрім того, що вона незаміжня. Шанувальники роками чекали на той день, коли Леся Іванівна повідомить про те, що виходить заміж.

Однак цей день так і не настав. Зараз, у надскладні часи для України, Леся Нікітюк кинула усі свої сили на створення координаційного волонтерського центру, а також роботі з публікою. Кожного дня вона показує, як вони готують для співвітчизників, що купляють для біженців, де необхідно допомога, тощо.

Леся Нікітюк взяла в долоню крихітну дитячу ручку та сколихнула мережу новиною

Нещодавно у кадр потрапила долоня Лесі Нікітюк з крихітною ручкою малюка. На наступних кадрах телеведуча обіймалася з маленькими діточками та намагалася по максимуму поділитися своєю любов’ю з ними. Як з’ясувалося пізніше, усі ці діти зараз знаходяться у притулку. Імовірно вони є сиротами.

Леся Нікітюк взяла в долоню крихітну дитячу ручку та сколихнула мережу новиною. Скріншоти особистої сторінки зірки

Після цього знаменитість повідомила про те, що Instagram відправив її у тіньовий бан. Леся Іванівна щиросердно попросила своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі надіслати їй якомога більше реакцій, щоб вона могла і далі працювати та допомагати країні. До тексту вона знову додала кадри з дитячого притулку.

Варто відмітити, що Нікітюк дуже пасує материнство. І хто зна, можливо вона наважиться на неочікуваний крок після усіх подій, коли в країні все налагодиться. Нагадуємо, що за неофіційними даними в результаті подій в Україні сиротами залишилося 6 тисяч маленьких дітей.

Схожі статті