У Києві була помічена мама Ектора Хіменеса-Браво: колумбійська леді приїхала, щоб забрати сина в мирне життя

Зірка шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився в особистому блозі фотографією, на якій він позує разом із мамою в центрі столиці України.

Ектор Хіменес-Браво вже давно зарекомендував себе як шеф-кухар зі світовим іменем. Однак саме в Україні він зміг прославитися ще й як телеведучий та шоумен. 12 років тому кулінар колумбійського походження отримав пропозицію від каналу “СТБ” очолити суддівську трійку шоу “МастерШеф”. Після недовгих міркувань Ектор погодився, і зараз його ім’я знають практично всі українці. До того ж він зміг побудувати тут успішний бізнес, а також особисте життя, однак цю Хіменес-Браво не любить коментувати.

Ектор Хіменес-Браво відвідав на шоу МастеШеф
Ектор Хіменес-Браво відвідав на шоу МастеШеф

Довгий час Ектор жив у квартирі в Києві, однак згодом побудував собі приватний будинок у передмісті, в Ірпені. 24 лютого, коли в Україні розпочалося повномасштабне вторгнення зі сторони російського агресора, шеф-повар був за кордоном. Пізніше він поїхав до Польщі, де збирав гуманітарну допомогу. А потім повернувся до Києві – тут Ектор організував на своїх кухнях волонтерський штаб, який готує їжу для переселенців та захисників.

Сам же Хіменес-Браво тимчасово приїхав до Львова, чим поділився в особистому блозі. Він зізнався, що вважає Україну своїм домом і гордий називати себе українцем:

“Я знайшов свій дім 12 років тому. Мене переповнює гордість за це”, – написав суддя “МастерШефу”

Пізніше він опублікував спільне фото з мамою, яке було зроблено на Поштовій площі. Прихильники Ектора спочатку подумали, що жінка прилетіла до України, проте виявилося, що це архівний знімок.

“Україна – наш дім. В Україні жити не гірше ніж у Європі. На відміну від країни 4 світу росії”, – підписав свою публікації Ектор Хіменес-Браво.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.