Куди подівся 25-річний син Наталії Сумської: змужнілий В’ячеслав Хостікоєв показав відео у камуфляжі

Сьогодні сімейство Ольги і Наталії Сумських знову у центрі уваги. Прихильників цікавить доля молодого сина старшої сестри - В'ячеслава Хостікоєва.

В’ячеслав Хостікоєв – надія та відрада своїх батьків. Він з юних років обрав стежку мами й тата, ставши актором. У свої 26 років він вже зіграв у провідній українській комедії “Скажене весілля-3”, побувавши у ролі головного героя.

Та тепер хлопцю не до сценаріїв і дубляжів. Він активно допомагає захисникам, збираючи кошти й передаючи необхідну амуніцію. У своїх коротких відео-звітах Хостікоєв показує у камуфляжі наших борців за перемогу та розповідає, чим зміг ще допомогти майбутнім героям:

“…ми з Микиткою Летічевським та його командою віддали 2200 бронеплит безкоштовно, це 1100 бійців ЗСУ, НГУ, Тероборони. 1000 плит для бійців нам привезли волантери, дуже їм вдячні! 1200 плит ми з Микиткою віддали від нашого виробництва. Дякуємо також громадянам України, які пожертвували більше 25000 гривень на виробництво бронеплит! Зараз усе більше прекрасних людей доєднуются до нашої команди, попереду більше! Слава Україні!”

Чим займався В’ячеслав Хостікоєв минулого року?

Відомо, що займається молодий актор не лише кіномистецтвом, а ще й грає у театрі. Це й не дивно, адже його батьки значну частину свого життя присвятили творінню Мельпомени. Сам же хлопець неодноразово згадував, що буквально ріс за лаштунками вистав мами й тата.

Останньою виставою, якою поділився Хостікоєв-молодший була “Безталанна”. Після неї ряди фанатів В’ячеслава поповнилися.

Схожі статті