Як виглядає головний конкурент Гордєєва на серце Шовкопляс: ведуча повернулася до партнера, але належить іншому

Партнери по екрану та студії Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс захоплюють публіку гармонією та повним взаєморозумінням. У рідкі моменти, коли телеведучі не згодні один з одним, хімія між ними лише зростає.

В української ранкової телепередачі “Сніданок з 1+1” велика аудиторія. Так склалося, що пари з телеведучих вийшли настільки гармонійними та енергійними, що за ними спостерігає вся країна.

Ведучі Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв
Як виглядає головний конкурент Гордєєва на серце Шовкопляс. Ведучі Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв

Так, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс, Людмила Барбір та Руслан Сенічкін є тими, чиєю компанією українці насолоджуються увесь робочий тиждень.

Як виглядає головний конкурент Єгора Гордєєва на серце Нелі Шовкопляс

Коли Неля тільки-но з’явилася в студії, цей тандем не обіцяв стати настільки феєричним, але партнерам вдалося зблизитися і нарешті протилежності зійшлися.

І хоча шанувальники мріють побачити цих двох у якості подружжя, все набагато складніше. Насправді Неля Шовкопляс давно заміжня, щаслива у шлюбі і виховує двох хлопчиків-близнюків. Про свого чоловіка вона розповідає нечасто.

Як виглядає головний конкурент Єгора Гордєєва на серце Нелі Шовкопляс

Він віддає перевагу непублічному образу життя. Натомість Єгор Гордєєв взагалі не викриває ніяких подробиць цієї сфери. Єдине, що зміг розповісти своїм фанатам телеведучий, так це те, що він — не фанат серйозних стосунків і віддає перевагу коротким історіям. Для шлюбу в нього просто не вистачає часу. Єдине створіння, яке складає йому компанію вдома — це улюбленець Джум, вірний та дуже вродливий чорний пес. Варто відмітити, що шоумен також знаходить час для навчання, адже зараз захищає дисертацію.

Схожі статті