Чоловік Осадчої Горбунов заговорив про можливе усиновлення дитини, яка втратила батьків через росіян: “Ми думаємо”

Телеведучий та шоумен Юрій Горбунов зізнався, що вони думають разом з Катею Осадчою про всиновлення дитини, яка втратила батьків внаслідок агресії росіян.

Ведучий і шоумен Юрій Горбунов разом зі своєю дружиною, зіркою програми “Світське життя” Катею Осадчою виховує двох синів. Подружжя разом із дітьми не покинуло Україну після 24 лютого, а навпаки активно займається волонтерством і намагається пояснити старшому Івану, якому зараз 5 років, що саме відбувається у його країні:

Ми намагались йому пояснити, що це така тимчасова біда в нашій країні, яку ми всі переживемо. Зараз, коли він дивиться у телевізор, то говорить “Тату, а чого це так все сталось? Хто це так з нами зробив?”. Ми кажемо, що це поганий дядя, якого скоро, ми сподіваємось, не стане і настане мир”, – розповів Горбунов. 

Юрій Горбунов зі старшим сином від Каті Осачої Івасиком
Юрій Горбунов зі старшим сином від Каті Осадчої Івасиком

Сам же Юрій зараз змінив знімальний майданчик та мікрофон на авто та кермо. Він щодня розвозить гуманітарну допомогу у частини для захисників України, а також мирному населенню, яке цього потребує. Часом він проводить за кермом цілу добу, проте радіє, коли розуміє, що зміг принести користь своїй Батьківщині.

Юрій Горбунов зайнявся волонтерством
Юрій Горбунов зайнявся волонтерством

У перервах між розвезенням допомоги Юрій бере участь у волонтерських концертах, які зараз проводять для захисників та переселенців, аби підняти їхній моральний дух.

Іноді той заряд, який і нам йде від хлопців та їхня віра у нашу перемогу, потім не дає заснути. Вони роблять з нами селфі та обіймаються. Говорять: ми чекали такої миті, щоб розслабитися та забути про все, хоча б на годину-півтори. Звичайно такі речі перевертають душу”, – розповів телеведучий.

Горбунов розуміє, що попереду на країну чекає відбудова, яку робитиме весь український народ разом. Проте наголошує: потрібно буде всиновлювати та вдочеряти дітей наших земляків, які залишились без батьків через дії росіян на нашій Батьківщині. Шоумен зізнався, що вони разом із дружиною також можуть зважитися на такий крок.

“Це буде на плечах всіх українців. І ми теж про це думаємо”, – заявив Юрій.

Схожі статті