Як змінилися українські зірки після 24 лютого: Маша Єфросініна, Оля Полякова та інші зірки, які втратили всю красу

Українські зірки звикли виглядати на 100%, однак після 24 лютого вони не соромляться виходити в прямі ефіри та допомагати захисникам і мирному населенню без макіяжу та яскравих нарядів.

Маша Єфросініна

Як виглядає Маша Єфросініна
Як виглядає Маша Єфросініна

Теледіва вітчизняного ТБ після 24 лютого забула про звичний макіяж та ідеальну укладку. Маша практично щодня випускає нові відео зі словами підтримки своїм підписникам. Окрім того, вона щодня волонтерить, зустрічається з іноземними журналістами, відвідує переселенців та їздить за кордон за гуманітарною допомогою.

Лілія Ребрик

Як виглядає Лілія Ребрик
Як виглядає Лілія Ребрик

Ще одна українська красуня, акторка і телеведуча Лілія Ребрик, абсолютно забула про макіяж. Зараз Лілія кожен день проводить з доньками, яких вивезла з Києва на захід України. Декілька днів тому вона знову почала працювати в “Ранку з Україною”, який транслюють онлайн. Проте втому та сумний погляд їй все ще складно приховати.

Даша Астаф’єва

Як виглядає Даша Астаф'єва
Як виглядає Даша Астаф’єва

Епатажна та яскрава мрія мільйонів чоловіків Даша Астаф’єва після 24 лютого здивувала своїх прихильників. Співачка виявилася не лише красивою жінкою, а й справжньою патріоткою та трудівницею. Щодня Астаф’єва працює на волонтерських кухнях, де готує їжу для захисників України. При цьому вона не соромиться поставати перед камерою без косметики та у старому одязі.

Христина Соловій

Як виглядає Христина Соловій
Як виглядає Христина Соловій

Українська співачка зізнається, що вона дуже схудла від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України. Зараз Христина Соловій активно волонтерить та збирає кошти для підтримки українських захисників. Окрім того, вона презентувала пісню “Українська лють”, присвячену сучасним подіям.

Оля Полякова

Як виглядає Оля Полякова
Як виглядає Оля Полякова

Оля Полякова також намагається щодня тримати контакт зі своїми фанатами. Артистка перестала фарбуватися, а спілкується з аудиторією без косметики та зайвого пафосу.

Схожі статті