Вайкуле нікому нічого не пояснила і поїхала до США: приклад її подруги Пугачової та Галкіна виявився заразливим

Триває виїзд за кордон російських зірок. Роблять це вони з різних причин, але здебільшого через їхню позицію щодо тих подій, які відбулися в Україні після 24 лютого 2022 року

Після того, що сталося в Україні після 24 лютого 2022 року, багато російських представників шоубізнесу залишило російську федерацію. Чому вони поїхали, зірки намагалися не пояснювати громадській думці. Про події в Україні зірки практично не висловлювалися з різних причин. Виїжджаючи з росії представники шоубізнесу пояснювали свій від’їзд, що вони нібито їдуть у відпустку, щоб ніхто не подумав про їхню еміграцію. До співачок, які покинули свою країну, увійшла і Лайма Вайкуле. Виконавиця хіта “Вернісаж” прибула до США у лютому 2022 року.

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле думає, що сьогодні непристойно їй говорити про свої проблеми

І як пишуть у засобах масової інформації, Лайма Вайкуле не збирається повертатися на Батьківщину до Латвії. Швидше за все, вона обрала для постійного місця проживання США. Як пояснила Лайма Вайкуле західним засобам масової інформації, що має особисті проблеми та тому співачка відлетіла в США. Але що це за проблеми, Лайма Вайкуле не пояснила. Деякі ЗМІ вважають, що співачці треба лікуватися у США. Іноді Лайме Вайкуле друзі з України ставлять їй запитання: “Як ти почуваєшся?”, то співачка відповідає, що їй трохи краще. До того ж як думає Лайма Вайкуле, сьогодні непристойно їй говорити про свої проблеми, коли такі проблеми в Україні. Для інформації: раніше у Лайми Вайкуле діагностували онко хворобу. Це було 20 років тому. Співачка нікому довго не розповідала про свою хворобу, бо були погані прогнози. У свій час Лайма Вайкуле зневірилася вилікувати захворювання. Проте операція та якісне відновлення дало свої результати та настала ремісія.

Схожі статті