Колишня дружина Узелкова Марина Боржемська розповіла, як виховує своїх дітей без батька поруч: “З такою силою”

Відома українська фітнес-тренерка та колишня дружина боксера В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, як виховує своїх дітей без батька поруч.

Зіркова пара В’ячеслава Узелкова і Марини Боржемської розпалася у 2019-му після більш ніж 20 років разом.

Розлучення супроводжувалося публічним з’ясуванням стосунків та взаємними звинуваченнями, хоча фітнес-тренерка в інтерв’ю уникала прямих формулювань щодо негараздів у шлюбі з боксером.

Тим не менш, стало зрозуміло, що він міг застосувати вдома силу, не зважаючи на те, що діти теж могли це бачити.

У подружжя є син Роберт і дочка Олівія, які після розлучення залишилися жити з мамою, а тато участі у їхньому житті майже не бере.

В'ячеслав Узелков не бачиться з дітьми після розлучення з Мариною Боржемською
Колишня дружина Узелкова Марина Боржемська розповіла, як виховує своїх дітей

При цьому Марина робить від себе все, щоб виростити гідних людей і, що головне, справжніх українців.

Так, у себе в Інстаграмі Боржемська розповіла наступне:

“З кожним днем ми все більше усвідомлюємо, як ми пишаємося бути українцем. Яке щастя, що ми всі народилися на цій вільній прекрасній землі. Саме тому ми з такою силою її захищаємо. Україна — це вільна держава зі свободою слова та сміливими рішеннями. Зеленими парками, просторими полями та неймовірними краєвидами, потужними ріками, сучасною інфраструктурою та найсмачнішою кавою у світі. Чого тільки варта національна кухня зі своєю історією. Бути українцем — означає поважати ближнього, простягнути руку допомоги, коли це важливо. Бути людяним, доброзичливим, чуйним та люблячим. Наша відповідальність нести у світ нашу культуру. Відкривати та ростити в собі і своїх дітях сміливість, стійкість, рішучість, відважність, непохитність”.

Схожі статті