|
14.04.2022 13:44

Колишня дружина Узелкова Марина Боржемська розповіла, як виховує своїх дітей без батька поруч: “З такою силою”

Відома українська фітнес-тренерка та колишня дружина боксера В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, як виховує своїх дітей без батька поруч.

Зіркова пара В’ячеслава Узелкова і Марини Боржемської розпалася у 2019-му після більш ніж 20 років разом.

Розлучення супроводжувалося публічним з’ясуванням стосунків та взаємними звинуваченнями, хоча фітнес-тренерка в інтерв’ю уникала прямих формулювань щодо негараздів у шлюбі з боксером.

Тим не менш, стало зрозуміло, що він міг застосувати вдома силу, не зважаючи на те, що діти теж могли це бачити.

У подружжя є син Роберт і дочка Олівія, які після розлучення залишилися жити з мамою, а тато участі у їхньому житті майже не бере.

Колишня дружина Узелкова Марина Боржемська розповіла, як виховує своїх дітей

При цьому Марина робить від себе все, щоб виростити гідних людей і, що головне, справжніх українців.

Так, у себе в Інстаграмі Боржемська розповіла наступне:

“З кожним днем ми все більше усвідомлюємо, як ми пишаємося бути українцем. Яке щастя, що ми всі народилися на цій вільній прекрасній землі. Саме тому ми з такою силою її захищаємо. Україна — це вільна держава зі свободою слова та сміливими рішеннями. Зеленими парками, просторими полями та неймовірними краєвидами, потужними ріками, сучасною інфраструктурою та найсмачнішою кавою у світі. Чого тільки варта національна кухня зі своєю історією. Бути українцем — означає поважати ближнього, простягнути руку допомоги, коли це важливо. Бути людяним, доброзичливим, чуйним та люблячим. Наша відповідальність нести у світ нашу культуру. Відкривати та ростити в собі і своїх дітях сміливість, стійкість, рішучість, відважність, непохитність”.