Арабелла, Ія, Тільда та інші незвичайні імена дітей зірок: не пошкодували фантазії, щоб виділитися серед колег

Кожні батьки мріють назвати свою дитину особливо, тож часом знаходять найбільш фантастичні та незвичні імена. Які імена знаменитості обирають для своїх малюків - читайте далі.

Арабелла та Мірабелла Камалії

Камалія зібрала речі і покинула Захура після бурхливих розваг на курорті
Камалія разом із дочка та чоловіком

Українська співачка Камалія разом із чоловіком, мільярдером Захуром Мохаммадом, більше 10 років мріяла про дитину, однак завагітніти артистці довго не вдавалося. Врешті-решт життя подарувало зірковій родині подвійну радість – виконавиця народила двох доньок-двійнят. Імена для довгоочікуваних дівчаток обрали незвичайні та особливі – Арабелла та Мірабелла.

Світлана Лобода та донька Тільда

Світлана Лобода
Світлана Лобода з доньками

Світлана Лобода також обирала для своїх доньок красиві імена. Старшу вона назвала Євангеліною, а ось меншій подарувала незвичне ім’я Тільда. Шанувальники артистки вважають, що так дівчинку назвали на честь тата Тіля Ліндеманна – соліста гурту Rammstеin, з яким у Лободи начебто був таємний роман, і саме він нього вона народила молодшу дитину. Проте співачка цю тему не коментує.

Слава Камінська – Леонард і Лаура

Слава Камінська
Слава Камінська з дітьми

Руденька екс-солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська також щаслива мама двох дітей. Свого сина та доньку від пластичного хірурга Едгара Камінського артистка також назвала цікавими неукраїнськими іменами – Леонардом і Лаурою.

Ія Неллі Уварової

Неллі Уварова з донькою
Неллі Уварова з донькою

Головна актриса серіалу “Не родися красивою” Неллі Уварова обрала для своєї доньки коротке, проте красиве ім’я. Дівчинку назвали Ія, а от її молодшого брата нарекли більш звично Ігнатом.

Влад Яма та син Леон

Влад Яма з дружиною і сином 

Влад Яма з дружиною Ліліаною обрали для єдиного сина красиве ім’я – хлопчика назвали Леоном. Пара зізнавалася, що вони мріють ще й про донечку, проте які дівчачі імена подобаються зірковому подружжю – поки що залишається секретом.

Схожі статті