Ольга Мартиновська слідом за Ектором Хіменесом-Браво повернулася до України з-за кордону: “Тілом і душею відчула”

Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська знаходилася за кордоном, але зрештою не витримала і майже слідом за Ектором Хіменесом-Браво повернулася в Україну.

Ольга Мартиновська – переможниця і суддя шоу “МастерШеф” на каналі СТБ.

У ці скрутні для України часи вона проявила себе як небайдужа людина, готова робити від себе все можливе, аби допомогти співвітчизникам та наблизити перемогу.

Так, тривалий час Ольга залишалася в Києві зі своєю донькою, але вже там зайнялася волонтерською діяльністю, а згодом поїхала до Чехії і доєдналася до благодійної ініціативи шоумена Андрія Шабанова “Ти не один”, направлену на доставку життєво важливих ліків у різні куточки країни.

Крім того, спільно з Володимиром Ярославський і Лізою Глінською Мартиновська зібрала понад мільйона гривень на потреби дитячої лікарні “Охматдит”.

32-річна Ольга Мартиновська показала своїх батьків
Ольга Мартиновська слідом за Ектором Хіменесом-Браво повернулася до України

Зупинятися на цьому суддя “МастерШеф” не збирається, але робитиме це вже з Батьківщини.

З Інстаграму Олі Мартиновської стало відомо, що вона повернулася в Україну:

“Тільки сьогодні, повернувшись на рідну землю, я тілом і душею відчула і зрозуміла, що реально було життя до і після, були ми – до і після, міста – до і після, мрії – до і після… Все поділилося… Вперше за багацько років задала собі питання – “В чому сенс життя?”. Адже, якщо можна ТАК, то навіщо люди існують взагалі? Навіщо нам розум, душа, якщо так чинити? Якщо так незаслужено можуть лишити тебе життя… Навіщо ж тоді! Мабуть, прийшов час знайти найбільш доцільну відповідь на це питання… Я ще не знайшла… А може саме в цьому і є сенс? В пошуках”, – написала телезірка.

Нещодавно до України також повернувся Ектор Хіменес-Браво, який у кінці лютого знаходився в Колумбії з рідними, поїздка була запланована заздалегідь, згодом прилетів до Польщі, звідки активно займався гуманітарною допомогою, але серцем відчував, що має бути тут, з українським народом. Тепер він в Києві.

Мартиновська, Ярославський та Ектор Хіменес-Браво потрапили у любовний трикутник
Ольга Мартиновська слідом за Ектором Хіменесом-Браво повернулася до України

Нагадаємо, тривалий час в мережі ходили чутки про роман Мартиновської то з Ектором, то з Володимиром Ярославським, який, до речі, не виїздив з України.

Схожі статті