Фіналіст “Холостячки-2” Дмитро Шевченко розповів, де зараз знаходиться: екс-коханий Злати Огнєвіч не злякався

Фіналіст 2 сезону найромантичнішого шоу країни "Холостячка" зі Златою Огнєвіч Дмитро Шевченко вийшов на зв'язок і розповів, де знаходиться у ці непрості часи.

Широка публіка знає Дмитра Шевченка, як учасника реаліті-шоу “Холостячка-2”.

Він бізнесмен та справжній красень, який спочатку був доволі закритим для Злати Огнєвіч, але співачці вдалося зробити так, щоб чоловік їй довірився і почав відкривати свої почуття.

Зрештою саме у його перемозі були впевнені мільйони глядачів, адже на побаченнях з ним була цілковита романтика.

Справжньою несподіванкою став фінал проєкту, оскільки переможцем Злата обрала головного конкурента Діми Андрія Задворного, який вже через півтора місяці стосунків покинув Холостячку.

Злата Огнєвіч відмовила Дмитру Шевченко у фіналі Холостячки-2
Фіналіст Холостячки-2 Дмитро Шевченко розповів, де зараз знаходиться

Фанати до останнього сподівалися, що Шевченко і Огнєвіч будуть разом, тим більше після розриву з переможцем, проте чоловік швидко знайшов заміну співачці і зав’язав серйозні стосунки з її сусідкою по під’їзду — Катериною Шеффер.

Дівчина Дмитра Шевченка Катерина Шеффер натякнула на розставання
Фіналіст Холостячки-2 Дмитро Шевченко розповів, де зараз знаходиться

З кінця лютого стало відомо, що Задворний та інший учасник “Холостячки-2” Макс Тарапата поповнили лави ТрО, тоді як про долю Дмитра нічого не було чути.

Нарешті на офіційній сторінці романтичного реаліті в Інстаграмі з’явився присвячений йому допис — зараз Шевченко приносить людям користь:

“Ми вирушили до Львова, взявши з собою батьків друга. Сидіти без діла просто не міг. Відразу після приїзду записався до тероборони. Півтора тижні ми із хлопцями охороняли стратегічний об’єкт, після чого разом із товаришами вирішили волонтерити. Закуповували ліки, знаходили речі, їжу та відправляли гуманітарну допомогу”.

Схожі статті