Переможець Холостячки-2 Задворний відпустив бороду і здивував виглядом: екс-коханий Огнєвіч схожий на священника

Знаменитий український бізнесмен Андрій затворний, який прославився завдяки роману з Златою Огнєвіч відпустив бороду. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Наприкінці лютого Андрій Задворний не приховував своїх емоцій від підписників. Бізнесмен був відверто розлучений і намагався зробити усе можливе, щоб допомогти своїй Батьківщині. Зокрема, він пішов боронити її. Знаменитість публічно заявив, що більше не буде розмовляти російською мовою, а також обіцяв не голитися до закінчення подій в Україні.

Переможець Холостячки-2 Задворний відпустив бороду і здивував виглядом

Варто відмітити, що свою обіцянку стосовно рослинності на обличчі він сприйняв дуже серйозно і дійсно, досі, не повернувся до свого минулого вигляду. Нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі знімки і показав, як відросла його борода за ці два місяці.

Переможець Холостячки-2 Задворний відпустив бороду і здивував виглядом. Скріншот особистої сторінки знаменитого бізнесмена

Волосся стає все довшим і Андрій починає бути схожим на священика. Щоб себе не запускати Задворний звернувся до барбершопу, де йому зробили стрижку. Тому фактично він свою обіцянку не порушив, адже лише зробив свій вигляд більше естетичним завдяки корекції.

Нагадуємо, що після перемоги у романтичному реаліті-шоу Андрій Задворний та Злата Огнєвіч зустрічалися протягом півтора місяці, після чого бізнесмен покинув співачку. Сталося це після короткої поїздки і зізнання у тому, що Андрій більше не кохає Злату. Це вразило артистку до глибини душі. Після усіх подій стосунки знаменитостей різко погіршилися, адже Задворний розкритикував Злату за публічні сльози.

Схожі статті