Куди зник 37-річний Віталій Козловський після 24 лютого: перестав вести соцмережі та майже не виходить на зв’язок

Український співак Віталій Козловський раптово зник із соціальних мереж та став набагато менш активним в онлайн-житті. Де зараз перебуває співак - читайте далі.

Віталій Козловський – досить вагома фігура в українському шоу-бізнесі. Він прославився ще на початку нульових завдяки двом шоу: “Караоке на майдані” та “Шанс”. Це були знакові телепередачі, які стояли у витоків вітчизняного ТБ, тож їхні випускники назавжди полюбилися глядачам.

Козловський стрімко набував популярності – він встиг попрацювати з Ігорем Кондратюком, з яким зараз знаходиться не в найкращих стосунках. Окрім того, Віталій, не дивлячись на інтерес жінок до нього, всіляко приховує будь-які подробиці особистого життя. Відомо про його роман з журналісткою та телеведучою Раміною Есхакзай. Однак пара розійшлася, зараз колишні люблять говорити на публіку про ці відносини.

Раміна Есхакзай і Віталій Козловський
Раміна Есхакзай і Віталій Козловський

Козловський намагався активно вести й соціальні мережі, щоб не втрачати зв’язку зі своїми шанувальниками. Однак останнім часом фанати почали хвилюватися за Віталія, тому що він раптово зник з соціальних мереж. Як виявилося, артистові видалили основну сторінку, тому він не може спілкуватися зараз з підписниками в режимі онлайн. Причини такого рішення адміністрація Instagram поки що не надала.

“Офіційна сторінка @vkozlovskiy заблокована. Тому поки що я тут”, – написав Віталій на резервній сторінці.

Тим не менш від початку повномасштабного вторгнення росії на території України, Козловський залишається у себе вдома та активно волонтерить та допомагає захисникам України. Віталій також навідується до дитячої лікарні “Охмадит”. Артист не збирається покидати Україну та буде допомагати тим, що в його силах.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.