Олександр Кривошапко кинувся на захист колишньої дружини Тетяни Денисової: стосунки зірок не припинилися

Відомий український співак, зірка опери Олександр Кривошапко пояснив своє ставлення до Тетяни Денисової та її мовчання. Зірка виступив на захист колишньої дружини.

Знаменита хореографиня Тетяна Денисова, яка побудувала успішну кар’єру в Україні, а потім рушила до росії, неприємно здивувала своїх співвітчизників. Зірка обмежила доступ до своєї особистої сторінки в соціальній мережі Instagram, а також повністю ігнорувала заклики колег приєднатися та не мовчати.  Українська акторка Наталка Денисенко не змогла витримати цинічності танцівниці і публічно розповіла про те, що у відповідь на її звернення, Денисова просто її заблокувала.

Олександр Кривошапко кинувся на захист колишньої дружини Тетяни Денисової

Тим не менш, не дивлячись на погану історію своїх стосунків з Тетяною, її колишній чоловік Олександр Кривошапко виступив на її захист. Зокрема він підкреслив, що не може її засуджувати через своє положення. Також він натякнув на якусь причину такої поведінки, яку він не може розголошувати. Про це він повідомив в інтерв’ю журналістам “Зіркового шляху”.

Олександр Кривошапко кинувся на захист колишньої дружини Тетяни Денисової. Кадр з нещодавнього інтерв’ю Олександра

“Я розумію, чому вона мовчить. Ми з нею довго не спілкувалися, але так вийшло, що поспілкувалися за пару місяців до війни стосовно документів. Я розумію, чому це відбувається, але… Слухайте вона жінка, а я чоловік… Не хочу”, – підсумував Кривошапко.

Варто відмітити, що зізнання у нещодавньому спілкуванні виявилося вельми неочікуваними. Виявляється, стосунки між зірками не остаточно розірвані, хоча і не мають романтичної форми. Цілком імовірно, що у цих двох не все втрачено.

Схожі статті