Оксана Марченко забрехалася: дружина Медведчука провела прес-конференцію в москві, під час якої “освятила” чоловіка

Дружина екс-нардепа Віктора Медведчука та українська телеведуча в минулому Оксана Марченко дала прес-конференцію в москві. Вона розповіла, що знає про свого чоловіка, якого декілька днів тому затримали СБУ.

Декілька років тому Оксана Марченко була однією з улюблених телеведучих серед українських глядачів і зіркою декількох талант-шоу. Однак зараз вона викликає у колишніх фанатів лише негатив – Марченко разом із чоловіком Віктором Медведчуком активно підтримують політику росії та не виступають проти повномасштабного вторгення рф у міста України.

12 квітня президент України Володимир Зеленський повідомив, що Медведчука затримали СБУ. До цього мільярдер перебував під домашнім арештом, з якого втік на початку лютого. Його дружина Оксана Марченко у той же час перетнула українсько-білоруський кордон, а зараз об’явилася в москві.

Віктора Медведчука затримала СБУ
Віктора Медведчука затримала СБУ

Марченко заявила, що не знає, де саме знаходиться її чоловік зараз після його затримання. Сама ж вона з’явилася перед журналістами у чорній масці, бо зазначила, що не хоче, аби Віктор бачив її зараз – за її словами, вона погано виглядає.

Оксана Марченко дала прес-конференцію в москві
Оксана Марченко дала прес-конференцію в москві

Екс-телеведуча зазначила, що її чоловік ні в чому не винен, окрім того він багато допомагав людям евакуюватися:

“Він сам вів людей по мінному полю вночі. Тисячами”, – заявила Марченко.

Також Оксана звинуватила в тому, що Медведчука катують працівники Служби безпеки України, адже вона нібито помітила синець на його на лобі на фотографіях із затримання. Доказів цьому не було.

“Якщо комусь ще відомо слово честь, то честь у цій людині, яка ні на один день не покидала територію України. Який казав мені завжди: “Я ні в чому не винен, я не вчинив жодного злочину щодо України”, – заявила Марченко про чоловіка.

Оксана Марченко дала прес-конференцію в москві
Оксана Марченко дала прес-конференцію в москві

Відзначимо, що на прес-конференції були присутні лише російські журналісти-пропагандисти.

Схожі статті