Як зараз живе 13-річний син Тіни Кароль вдалині від дому: Веніамін Огір за власні гроші годує біженців (ФОТО)

Поп-діва української естради Тіни Кароль виховала свого сина доброю і чуйною людиною, яка готова прийти на допомогу нужденним навіть у найважчі часи.

Популярна українська співачка Тіна Кароль досягла небувалих висот в музичній індустрії, але у її особистому житті не все було так безхмарно.

У 2008 році артистка вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра, якому народила сина Веніаміна. Зіркова пара була безмежно щасливою, допоки чоловіку не діагностували рак шлунку.

Всі сили та фінанси подружжя спрямувало на лікування, однак це не допомогло — хвороба перемогла. У 2013-му Тіна стала вдовою, а Веня залишився без батька.

Дуже важко знаменитість переживала втрату другої половинки, але іншого вибору, крім як знайти в собі сили жити далі, не мала, адже на руках дитина, якій потрібна мама.

Кароль тоді з головою поринула в роботу, а коли прийшов час віддавати Веніаміна до школи, вона прийняла непросте рішення влаштувати його на навчання у Великобританію.

Син Тіни Кароль Веніамін Огір за власні гроші годує біженців

Там хлопчик оселився в українській родині, з якою Тіна тримає тісний зв’язок, пішов до елітної школи, де показує неабиякі успіхи у навчанні, не забуває при цьому про своє коріння і ходить на гопак.

Зараз, у ці непрості для України часи, справжньою патріоткою проявила себе і Кароль, і її син.

Так, коли артистка вирушила до Польщі, Веніамін захотів допомогти зірковій мамі та підтримав співвітчизників, що були вимушені покинути свої домівки.

На центральному вокзалі у Варшаві хлопець зустрічав біженців і пригощав дітлахів солодощами, які купив за власні зекономлені гроші.

Син Тіни Кароль Веніамін Огір за власні гроші годує біженців
Син Тіни Кароль Веніамін Огір за власні гроші годує біженців

Немає сумнівів, що Євген Огір пишався б своїм сином. Більше про те, як змінилося життя Тіни Кароль після смерті чоловіка у відео нижче:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.