Все, що відомо про колишню родину чоловіка Тоні Матвієнко Арсена Мірзояна: екс-дружина красуня і двоє синів

Популярний український співак Арсен Мірзоян одружений зі співачкою Антоніною Матвієнко, але для нього це вже не перший шлюб і не перша родина.

Тільки ледачий не обговорював стосунки Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко, які познайомилися під час участі в шоу “Голос країни”.

На той момент співак втілював образ зразкового сім’янина, а дочку народної артистки Ніни Матвієнко спочатку навіть не злюбив.

Все тому, що вона з ним не привіталася, коли зайшла на студію звукозапису. Втім, музиканти швидко порозумілися і здружилися, але почуття зрештою переросли в романтичні.

Арсен не став будувати стосунки з Тонею за спиною дружини і дав собі час добре подумати, чи варто полишати родину заради нового кохання. Зрозумівши, що почуття просто так не пройдуть, Мірзоян прийняв рішення розлучитися і піти до Матвієнко, через що натрапив на неабияке обурення з боку публіки.

Арсен Мірзоян вже знайшов адвокатів для розлучення з Тонею Матвієнко
Знайшлася покинута дружина Арсена Мірзояна

Тим не менш, закохані народили спільну дитину і одружилися, а як виглядає колишня обраниця співака?

Фото колишньої дружини Арсена Мірзояна

Анна Мірзоян, саме так звуть суперницю Тоні Матвієнко, після розлучення залишилася в Запоріжжі разом з двома синами від артиста.

Біля розбитого корита жінка не залишилася — Арсен залишив дружині все спільно нажите майно, вони умовно обговорили аліменти, а також зірковий тато бере активну участь у житті спадкоємців.

Арсен Мірзоян з колишньою дружиною і Тонею Матвієнко
Знайшлася покинута дружина Арсена Мірзояна

Колишня Мірзояна — ефектна красуня, від якої важко відвести погляд.

Хлопці, до речі, вже знайшли спільну мову з мачухою і молодшою сестричкою Ніною — батько їх неодноразово брав у відпустки зі своєю новою сім’єю.

Арсен Мірзоян з синами від першого шлюбу
Арсен Мірзоян з синами від першого шлюбу

Схожі статті