Як сьогодні живе фіналіст Холостячки-2 Дмитро Шевченко: після відмови Злати Огнєвіч красень змінив пріоритети

Кожна людина має вирішити, як у цей важкий для України час допомагати своїй Батьківщині. Будь-яка допомога сьогодні потрібна, навіть якщо ця допомога незначна

Дмитро Шевченко, який у фіналі шоу “Холостячка” був зі Златою Огнєвіч, нещодавно розповів, чим він сьогодні займається та як наближає перемогу України. Коли настало 24 лютого 2022 року Дмитро Шевченко солодко спав. Але крізь сон він почув вибухи та думав, що це йому снилося. Він навіть не міг подумати, що сталося непоправне. Його розбудив друг і сказав, щоб він терміново вставав.

Дмитро Шевченко розповыв про першу зустріч зі Златою Огнєвіч після фіналу
Дмитро Шевченко пішов у військкомат і записався до тероборони

Спочатку Дмитро Шевченко подумав, що це жарт, та й час був 5-30. Однак, коли він почув, що діється на вулиці, то зрозумів, що це правда. Далі Дмитро Шевченко вийшов на балкон та зміг побачити все. За годину вже вила сирена. Дмитро Шевченко швидко зібрався та з друзями виїхали на західну Україну. Через деякий час вони були у Львові. Хоча там він не зміг довго перебувати, просто не хотів відсиджуватися. Тому Дмитро Шевченко пішов у військкомат і записався до тероборони. Понад десять днів він із хлопцями охороняли стратегічний об’єкт. А далі із друзями він вирішив записатися у волонтери. Дмитро Шевченко закуповував медикаменти, речі, їжу та спрямовували цю гуманітарну допомогу до міст, які постраждали від навали рашистів. Його знайомі на Закарпатті шиють бронежилети для ЗСУ. Тому Дмитро Шевченко почав їм допомагати – знаходити тканини та компоненти. Додатково Дмитро Шевченко займається перевезеннями людей із Києва, Черкас та Полтави на західну Україну. Дмитро Шевченко констатує, що сьогодні треба допомагати один одному, щоб не падати у депресію та приносити людям користь.

Схожі статті