|
15.04.2022 23:52

56-річна Алла Мазур перервала мовчання та показала обличчя, покоривши стильною зачіскою та макіяжем (ВІДЕО)

Аллі Мазур – 56, і вона справжня легенда українського телебачення. Вона запам’яталася глядачам ще з 1990-х років. Її фірмову інтонацію ні з ким не переплутати. Зараз ведуча не буває у студії “1+1”, але це їй не заважає займатися журналістикою. Алла вирішила інформувати прихильників про останні події в Україні.

Втім, останню публікацію зірка присвятила справжнім Суперменам сучасності – нашим волонтерам. Спільне горе згуртувало нас і без відважних людей, готових дістати хоч зірку з неба для наших захисників та переселенців, ми б не наблизили перемогу.

Мазур і сама висловилася дуже натхненно про волонтерів:

“Медики, люди бізнесу, айтішники, мої колеги-журналісти… Українки, які шукали собі заробітку в Італії… Ледь не щодня шукаємо контакти, стикуємо, передаємо… Купа моїх друзів і знайомих стали єдиним невтомним працьовитим загоном, який має бажання одне: наблизити перемогу. І допомогти Україні чим тільки можна”

Знаменитість закликала 20 квітня привітати всіх, хто готовий допомагати ближньому.

Фанати схвально підтримати ідею Алли Мазур, але й не стримували радості щонайменше тому, що побачили улюблену ведучу:

  • Аллочка, як приемно чути ваш голос….бачити вас. Наче в старі добрі часи… Дякую сердечно
  • Ваша подача новин особлива, стримана, правильна і кожне Ваше слово від серця. Бажаю Вам здоров’я і Вашому синочку. Слава Україні!
  • Алло, я Вас обожнюю! Ви підбадьорували та надихали в мирний час, та так само тримаєте нас при здоровому глузді зараз. Дякую Вам”