Камалія та Захур приховали стосунки і розкішне весілля від сім’ї багатія: все сталося через іншу жінку Мохаммада

20 років тому відома українська співачка Камалія вийшла заміж за українського мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захура, і зробила це таємно.

Фанати знаменитої української співачки Камалії дізналися про її весілля з пакистанським мільярдером постфактум. З якоїсь причини зіркове подружжя вирішило не повідомляти про те, що вони пов’язали себе узами шлюбу. Лише через 10 років артистка відкрила завісу таємниці і пояснила, чому вони вдалися до таких речей.

Чоловік Камалії Захур засвітився під час розваг з чорноволосою володаркою величезного бюсту
Камалія та Захур приховали стосунки і розкішне весілля від сім’ї багатія

Камалія та Захур приховали стосунки і розкішне весілля від сім’ї багатія

Як з’ясувалося згодом, родина Мохаммада Захура не знала ні про те, що він знаходиться у серйозних стосунках з українкою, ні про те, що він розлучився зі своєю попередньою дружиною. Як пояснює багатій, батьки змусили його одружитися з нареченою, яку вони обрали для нього. Він віддав дань традиції і послухався старших. У цьому шлюбі народилося двоє прекрасних дітей, але коли спадкоємці підросли, він зі спокійним серцем розстався з цією жінкою і розпочав пошук справжнього кохання. Щоб не травмувати своїх батьків, про рішення він їм не повідомив.

Як виглядає мама Захура
Камалія та Захур приховали стосунки і розкішне весілля від сім’ї багатія. Мама Мохаммада

Декілька років мати Мухаммада навіть і не знала про те, що в неї є інша невістка. Але затягувати з цим вони більше не могли. Жінка була шокована. Вона дуже образилася, але врешті-решт зрозуміла, що треба піти назустріч, і влаштувала для нової невістки традиційну вечерю. Після цього сім’я могла запрошувати до себе в гості батьків Захура. Так, його матір кожного року гостювала у них по місяцю.

А вже через декілька років вони змогли подарувати старим людям двох онучок-близнючок.

Схожі статті