56-річний Віктор Павлік розповів про розлуку з молодою дружиною Репяховою: співака залишили у самотності

Відомий український музикант Віктор Павлік вперше прокоментував розлуку зі своєю молодою дружиною та крихітним сином Михайлом. Усі деталі в статті.

Відомий український музикант Віктор Павлік декілька тижнів тому попрощався зі своєю молодою та коханою дружиною Катею. Справа в тому, що дівчина забрала крихітного сина Михайла та рушила до сестри в Ізраїль. За офіційною версією, це не біженство, а візит в гості.

Віктор Павлік вперше прокоментував тривалу розлуку з молодою дружиною

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова жаліється на життя в Ізраїлі
Віктор Павлік вперше прокоментував тривалу розлуку з молодою дружиною

Так, Катя запевняє, що збирається повернутися до Києва, як тільки буде така можливість і залишатися у сестри надовго не збирається. Тим часом Віктор Павлік виступає перед своїми співвітчизниками, у якості благочинності, і таким чином намагається підтримати дух українців у цій непрості часи.

Тим не менш, туга за своєю родиною дається взнаки. Нещодавно Віктор Франкович і ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що дуже скучив і за Катею, і за Михасиком.

“Мені головне було їх відправити, ну а далі займатися своїми справами. Я їжджу волонтерськими центрами, підрозділами, госпіталями. Здебільшого це волонтерські центри. У мене є з собою зовсім маленька, як іграшкова, акустична гітара. Але вона грає. Я сиджу, як то кажуть, на валізах, тому що часто дзвонять, просять, я, звичайно, їжджу. Співаємо, таким чином лікуємо душі”, – розповів Павлік в ефірі “Зіркового шляху”.

Варто відмітити, що у зірки є двоє дорослих дітей, але вони мають свої сім’ї і імовірніше за все не знаходяться в столиці. Матір Віктор Франковича все життя проживала в селі. Що з нею, достовірно невідомо, але існує впевненість, що рідні по піклувалися про неї. Тим часом Віктор Франкович очікує дня, коли зможемо з’єднатися зі своєю коханою та маленьким спадкоємцем.

Схожі статті