Батько покійної Жанни Фріске нарешті зможе спілкуватися з онукою: протистояння з Шепелєвим за опіку завершено?

Батько покійної Жанни Фріске знову став дідусем. На цей раз нащадка йому подарувала друга донька. Усі деталі поповнення в сім'ї дізнайтеся в нашій статті.

Сестра Жанни Фріске Наталія виписалася з пологового будинку. 8 квітня вона народила доньку. Малятко з’явилося на світ досить великою: вагою 4470 грамів і зростом – 58 сантиментів. Нещодавно виконавиця вирушила додому із клініки. Наталя зазначила, що з нетерпінням чекає знайомства доньки з бабусею та дідусем — Ольгою та Володимиром Копиловими.

Батько Фріске став дідусем

У соціальних мережах співачка поділилася кадрами, як вона збирає речі.

Наталія Фріске народила дівчинку

“Мати до виписки готова. Залишилося дозбирати речі і нове життя», — повідомила Фріске в особистому мікроблозі.

Нагадаємо, що для співачки вагітність стала приємною несподіванкою. Її батьки були одними з перших, хто дізнався про поповнення в сім’ї. За словами артистки, Ольга та Володимир Копилови розплакалися від щастя.

“Вони найкращі бабуся і дідусь і я така рада, що вони в мене такі. Не розуміють тих, хто не хоче сидіти з своїми онуками, моїм тільки волю дай, заберуть і не віддадуть мені”, — пожартувала Наталя.

Артистка зазначила, що заздалегідь вигадала ім’я, проте розповість про нього після отримання свідоцтва про народження малюка. Наталя зізналася, що не назвала доньку на честь своєї покійної сестри. Згодом стало відомо, що дитина носить ім’я Луна.

У програмі “Ти не повіриш!” на НТВ батько співачок розповів, що вони навіть не розглядали Жанну як варіант для імені малюка. Володимир Копилов додав, що це ні до чого. Також він поділився тим, як звали б дитину, якщо у Наталії народився син. За його словами, хлопчику дали б ім’я на честь дідуся — Володимир.

Копилов повідав, що спочатку Фріске хотіла народжувати в Майамі, проте злякалася довгого перельоту, тому вирішила, що малюк з’явиться в одній із столичних лікарень. Донька співачки з’явилася на світ у пологовому будинку № 8 ДКБ ім. В. П. Деміхова у Москві.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.