48-річний Олег Винник майже місяць не виходить на зв’язок: полишив Україну з таємною дружиною Таюне?

Олег Винник - завжди мав багато таємниць та не говорив відверто з прихильниками про особисте. Тривалий час артист навіть не робить публікацій на своїх сторінках.

Олег Винник ще у лютому різко засудив рф і росіян, які ступили на нашу землю. Артист тривалий час підтримував своїх прихильників, але з 24 березня перестав радувати фанатів дописами в Інстаграмі. Так само і Таюне, яку всі вважають таємною дружиною артиста. Вона перестала виходити на зв’язок у мережі.

Де жив з родиною Олег Винник до 24 лютого?

Про сім’ю музиканта і співака відомо мало. Олег завжди обходив стороною питання про одруження. Раніше, ще на початку свого кар’єрного шляху, він обмовився та сказав, що має сина і дружину. На той момент (2005 рік) Винник працював у Німеччині і дуже бажав, аби рідні до нього переїхали.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

У 2020 році випадково у мережу потрапили світлини декого на ім’я Юліан Винник. Плавець і спортсмен виступав від імені клуба Шарлоттенбург, що базується у Берліні.

Ось, як виглядає потенційний син Олега Винника.

У 2021-му Олег обмовився у передачі “Їжа Дурнєва” про те, що давно живе у ФРГ. Втім, артист не розповів деталей.

Олег Винник у програмі “Їжа Дурнєва”

Куди подівся Олег Винник і Таюне?

Теоретично знаменитості могли б поїхати до Німеччини, проте на сьогоднішній день виїзд чоловікам з України унеможливили обставини. Поїхати геть у Європу дозволено тим, хто вважається багатодітним батьком або опікується людиною з інклюзією. Втім, і про українську резиденцію співаків нічого не було відомо. Сподіваємося обидва знайшли собі безпечне місце та скоро порадують своїх фанатів відмінною музикою.

Схожі статті