32-річна Ольга Мартиновська довела, що небайдужа до Володимира Ярославського і вже має плани на нього

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський давно стали улюбленцями публіки. Їм зазвичай приписують романтичні стосунки і пара дійсно має плани один на одного.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський – яскраві представники зіркової когорти проєкту “МастерШеф”. Знаменитості часто проводять час разом, наголошуючи на тому, що мають лише дружні стосунки. Спільне захоплення кулінарією дозволило обом об’єднатися та написати книгу. На обкладинку обов’язково поставили спільне фото.

Зірки, попри розлуку, вже будуть плани на майбутнє. Вони хочуть видати ще одну спільний посібник з приготування найсмачніших страв.

“Пишаюсь нашою книгою. Мрію про мирний час і нову книгу. Напишемо ще, Ольга Мартиновська?”, – натхненно питається Ярославський.

32-річна Ольга Мартиновська довела, що небайдужа до Володимира Ярославського

Шефиня відповіла позитивно та опублікувала сторіз про це в Інстаграмі.

Що відомо про особисте життя Ольги Мартиновської?

Суддя “МастерШефу” рідко розповідає про себе. Вона була заміжньою. Її обранцем став Іван Кобець, який також фанатіє від приготування страв. Познайомилася пара завдяки роботі. У 2015 році було укладено шлюб, а вже наступного року у подружжя народилася дитина. Дівчинку назвали Вірою.

Вагітна Оля Мартиновська на своєму весіллі
Вагітна Оля Мартиновська на своєму весілл

Та прожити щасливе життя до золотого весілля не вийшло. Вже у 2020 Ольга та Іван розлучилися. До цієї події 2 роки не жили разом.

Оля Мартиновська і Володимир Ярославський з донькою Вірою
Оля Мартиновська і Володимир Ярославський з донькою Вірою

Про Володимира Ярославського відомо мало. Він був неодруженим. Цікаво, що будучи уродженцем Білорусі, він не полишив Україну. Натомість його потенційна обраниця виїхала до Європейського союзу після 24 лютого, втім планує повернутися додому.

Схожі статті