|
18.04.2022 12:12

Злата Огнєвіч емоційно заявила, що готова віддати найдорожче: заради чого і кого екс-холостячка така відчайдушна

Українські зірки переживають за свої сім'ї та рідних у цей скрутний час, у якому опинилася Україна. Як і всі прості українці, вони хочуть, щоб Україна перемогла і настав мир на нашій землі

Після подій 24 лютого, що сталися в Україні, у багатьох людей змінилися пріоритети у житті. Змінилися цінності та вони відрізнялися, ніж були до подій. Частина людей переїхала в безпечніші для життя місця на заході України або навіть за кордон. Представники шоубізнесу також вивозили свої сім’ї, а самі поверталися. Дехто вступав у тероборону, інші до ЗСУ, а треті їздять країною та дають концерти нашим захисникам і просто українцям для підняття морального духу. Частина зірок виїхали за кордон і дають благодійні концерти, а зібрані кошти перераховують на Україну як допомогу. Сьогодні багатьом в Україні важко, особливо нашим захисникам, які протистоять росії. Нещодавно Злата Огневіч сміливо та емоційно заявила, щоб вона зробила для допомоги захисникам Маріуполя та тих цивільних осіб, які перебувають у цьому багатостраждальному місті.

Співачка Злата Огневич переживає за маріупольців

Якщо раніше Злата Огневич розповідала у соцмережах, що вона зробить після перемоги України та своїми планами вийти заміж, то сьогодні співачка має лише одне прохання та мрію – як допомогти Маріуполю. У соцмережах Злата Огневіч щодня закликає допомогти людям та захисникам Маріуполя. Адже це найгарячіша точка в Україні. Злата Огневіч на своїй сторінці в інстаграм заявила: “Звичайно, утопія так думати… Але я б віддала своє життя без сумнівів в обмін на тих, хто залишився в Маріуполі. Якби тільки це було можливо… Ось так мені боляче”. Співачка вірить, що Україна неодмінно переможе. І настане мирний час. Потім українці відбудують зруйновані міста та села та Україна стане ще красивішою, ніж була. Слава Україні!