Подруга Сергія Притули Леся Нікітюк прихистила у себе вдома 60 біженців і 18 тварин: “Тут такий конвеєр”

Відома українська телеведуча та подруга шоумена Сергія Притули Леся Нікітюк розповіла, як прихистила у себе вдома кілька десятків біженців та їхніх домашніх тварин.

Леся Нікітюк стала однією з тих українських зірок, які кардинально змінили рід своєї діяльності з 24 лютого 2022 року.

З ведучої найпопулярніших розважальних шоу Нового каналу вона перетворилася на завзятого волонтера і докладає усіх від себе можливих зусиль, щоб наблизити перемогу України.

Співведучий Лесі по шоу “Хто зверху?” Сергій Притула відкрив волонтерський штаб у власному офісі, а вона сама влаштувала “штаб” для біженців у себе вдома в Хмельницькому.

За увесь цей час з кінця лютого Нікітюк прийняла кілька десятків українців, що були вимушені покинути дорогі серцю домівки, часто забираючи з собою й улюбленців.

Леся Нікітюк разом з улюбленцем Рафіком
Леся Нікітюк прихистила у себе вдома 60 біженців і 18 тварин

Так, в оселі зірки побувало 18 домашніх тварин — собак, котів, морських свинок і не тільки.

Про це стало відомо з нового інтерв’ю Лесі для YouTube-каналу “Люкс ФМ” зі Славою Дьоміним, на яке вона, до речі, трохи запізнилася:

“Я власне чого затримала наше інтерв’ю — просто сьогодні необхідно було трохи провести “зачистку” вдома. Тому що в мене вже жило майже 60 людей і майже 18 собак, котів, морських свинок і так далі. Ми ще постійно грузим, загружаєм, розгружаєм, збираєм продукти харчування, гуманітарку відправляєм. Тобто тут такий конвеєр”.

Леся Нікітюк прихистила у себе вдома 60 біженців і 18 тварин
Леся Нікітюк прихистила у себе вдома 60 біженців і 18 тварин

Як каже Нікітюк, її рідне місто Хмельницький зараз стало центром транзитної зони, куди щодня заїжджає до 150 тисяч людей.

Хтось проїздом, хтось ночує ніч-дві, а хтось залишається.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.