Данилко відповів екс-продюсерові співачки Лободи Крапівіній: кому і що побажала Вєрка Сердючка менше нюхати

Хто правий, а хто ні в ситуації, коли перевернулося все в цьому світі, здавалося важко визначити. Однак це можна зробити, якщо любиш свою Батьківщину і за жодних обставин не зраджуєш її

Після подій, що відбулися 24 лютого 2022 року, не лише звичайні люди в росії та Україні, а й представники шоубізнесу опинилися по різні боки барикади. Деякі українські зірки, що перебувають у російській федерації, та й більшість російських представників шоубізнесу промовчали та не засудили ту політику, яку проводить росія щодо України. Для таких людей основне – це гроші, вони бояться, що їм заборонять робити концерти в росії, якщо зірки озвучать свою правдиву позицію про Україну. Не Батьківщину, а добробут – ось що такі люди бояться втратити. Тому вони й мовчать, а якщо щось коментують, нейтрально це роблять і намагаються не називати хто в цьому винен. Нещодавно Андрій Данилко розповів, як він відповів на заяву експродюсера української співачки Світлани Лободи. Раніше Андрій Данилко сказав, що йому не віриться, що Лобода щиро записала ролик зі сльозами на очах після того, як відбулися відомі події 24 лютого 2022 року. Як сказав Андрій Данилко, він вважає, що Лобода записала таких кілька дублів. Після Крапівіна звинуватила Андрія Данилка, що він зловживає алкоголем. Також Крапівіна похвалилася тим, що Лобода зробила благодійний перелік на допомогу українцям. Далі Крапівіна зажадала в Андрія Данилка озвучити, як він допомагає Україні. Вона звинувачує артиста, що він лише критикує всіх у соцмережах, а сам нічого не робить. На що Андрій Данилко відповів, що не вірить у сльози Лободи. І додав: “Крапіна пише, що вистачить мені бухати чи щось таке? Я сказав: “Нехай ця Нателла перестане нюхати та подивиться тверезими мізками на ситуацію. Люди не вірять. Просто люди у це не вірять”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.