Ольга Сумська показала молодшу доньку Анну, яка не розчарувала українців на відміну від Тоні Паперної (ФОТО)

У цей важкий для країни час хочеться побачити щось прекрасне, відчути запах весни та, звичайно, вірити в те, що Україна переможе. На Вербну неділю природа прокидається. Прокидається й Україна

Багатьом людям події, що відбулися в Україні, після 24 лютого 2022 року сплутали всі плани. Дехто збирався поїхати у відпустку, інші зв’язати свою долю одна з одною, треті планували просто зробити ремонт у квартирі. Однак після 24 лютого все змінилося. Змінилися пріоритети в житті та люди стали інакше дивитися на саме життя. Але весна залишається весною, її ніхто не скасовував. Почали розпускатися листочки на деревах і зацвіла сакура. Ольга Сумська разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою ​​донькою Анною залишилися в Україні.

Анна Борисюк та сакура

Хоча ситуація з кожним днем ​​не була прогнозована. Зараз трохи вона стабілізувалася і можна хоч подивитись, як навколо прокидається природа. Шанувальники Ольги Сумської вважають, що вона знаходиться на Закарпатті. Оскільки Ольга Сумська на своїй сторінці в інстаграм нещодавно розмістила рідкісне фото молодшої доньки Анни. Як відзначили всі шанувальники, дівчинка розцвіла і подобрішала. Також вони помітили, що на фото цвіте сакура. А як гадають шанувальники сакура може бути лише на Закарпатті. Але це не правильний висновок, тому що і в столиці України є місця, де посадили сакуру. У Вербну неділю у всіх гарний настрій та надія, що незабаром настане мир у нашій країні. Симпатична Анна на тлі красиво квітучі вишні підіймає настрій. Ольга Сумська пишається своєю дочкою. Сама Ольга Сумська у соцмережах привітала всіх із Вербною неділею та констатувала, що Україна переможе. Усі українці у цьому не сумніваються. Слава Україні!

Схожі статті